86-731-88620482

sales@astiland.com

EN
Kabeh Kategori
HOME>BABAGAN AWAKE DHEWE

About Company

Astiland- A Produsèn anjog Cina kanggo peralatan estetis industri kaendahan medical, We devotes dhéwé kanggo nyediakake desain,RD, Manufaktur lan dodolan kanggo sawetara saka sudhut aplikasi minangka ngisor:

Permanen Aman Rambut

rejuvenation kulit

pigmen perawatan

Tattoo Aman

Rehabilitation postpartum

laser resurfacing

Anti-tuwa Perawatan

abang Cellulites

Perawatan kukul

Perawatan babagan pembuluh darah obat

Perawatan pain relief

teknologi ing related ndherek Shockwave, IPL, Q-diuripake nd Laser Oli, CO2 Laser cilik, RF, HIFU, Cryolipolysis, Photodynamic lan etc.

Utang kanggo sistem sales rampung, kita wis dipasarke peralatan perawatan kaendahan non-invasi karo platform mufti-fungsi liwat 30 negara lan uga-reputed digunakake minangka safety, gampang-operasi. Banget-kinerja lan kualitas pinunjul.

"Quality punika produktivitas Perdana" iku prinsip perusahaan kita. Kita padha certificated ISO 9000, ISO 13485, CE. Saben siji produk kita strictly diprodhuksi miturut standar safety internasional. Iku nambah kepuasan saka customer ing produk lengkap-line kita medical-nggunakake, kaendahan-care, ngarep-care lan layanan kaendahan.

We fokus ing riset dadi lan inovasi teknologi estetis medical majeng. Lan tansah njupuk akeh count karya QC &eling customer-oriented. Kita tetep ing nambah investasi ing teknologi, migunakake kaluwihan teknologi, nambah layanan, lan saya njangkepi rencana latihan pegawe lan mekanisme nyurung ing perusahaan, kanggo mbentuk tim talent kualitas, kanggo lay dhasaran sumber ngelmu riset lan manungsa ing goal pembangunan ing mangsa.

layanan perusahaan

Efficiency punika Jeksa Agung bisa ngetokake badhan ing tim sawise-sales kita. We sing Yahoo kanggo ngatasi masalah ing wektu cedhak dhasar awit kita persis ngerti apa reputasi tegese kanggo kita. Iku nyurung kita apa sakabehe kita kanggo ngoptimalake layanan lan kualitas kontrol.

budaya Corporate

Nggawe bebarengan, enggo bareng bebarengan!

Astiland" Kita ngarep-arep wong bakal seneng kaluwihan saka teknologi estetis majeng, kang bisa nggawa owah-owahan lan kapercayan marang awake dhewe. We are ora mung perusahaan, kita apa sabab suci. Sincerely pangarep-arep digarap tangan sampeyan ing tangan, entuk karir liyane sarwa ing mangsa lapangan estetis medical, lan sesuk luwih.

Kualifikasi kehormatan

sertifikat CE --- lvd

sertifikat CE --- EMC

ISO 13485

Lisènsi jinis II sales peralatan medical

Impor lan dagang kaca tengen

Patent

Technical Support

Our company duwe tim technical support uga dilatih. Kabeh teknisi kita ingkang mumpuni lan strictly dilatih dening departemen kita technical.

Kabeh Teknisi kita padha uga dilatih dening departemen technical kanggo mesthekake kapal produk kita tanpa masalah.

1. Service instalasi

Astiland nawakake layanan instalasi free kanggo para panuku anyar. Teknisi lokal bakal hubungi panuku kanggo nggawe janjian instalasi karo panuku. Kejabi, kita uga nyedhiyani instalasi peralatan, layanan printah lan pandhuan operasi Clinical.

*Mung kanggo aplikasi Astiland jangkoan area utawa layanan bakul area.

2. Service maintenance

Ing acara saka peralatan risak, hubungi teknisi lokal langsung kanggo nggawe janjian dening idin Teknologi. We njamin sing,

nanggapi ing 8 jam

On-the-titik ing 48 jam.

24-layanan jam pangopènan

(Kajaba kanggo preian kukumipun lan kahanan khusus)

3. support training Operation

Supaya tetep mesthi efektif saka perawatan. We kudu ora mung support saka hardware apik. Nanging operasi Clinical uga bener lan skillful minangka daya saing inti. Minangka layanan-tim kaku, We kuwat pracaya pengalaman lan skill Staff Clinical kritis.

Kita tetep Ngapikake skills Clinical peralatan marang data Clinical diatur dening ahli donya. Lan nuduhake menyang klien kita aran produk luwih bener lan manteb kanggo produk kita. Kangge, kita Care babagan saran saka klien kita. Kita bakal ngringkes kabeh pitakonan pinanggih lan bisa wong metu lan bareng karo klien.

4. Peralatan Service Update

teknologi estetis Medical ngembangaken kanthi cepet, teknologi anyar bakal nggawa dikarepake pasar anyar. Kita bakal introduce produk anyar lan fungsi pas wektune, lan nyedhiyani fungsi anyar saka layanan instalasi lan latihan. Sanalika, kita uga nampa layanan perdagangan-in.

Dhukungan Market

Kalebu salinan promosi, posters, video, lisènsi lan materi liyane

Nyedhiyani operasi pasar kaendahan kang cocok kanggo China, kanggo beauty cepet nemokake target pasar

Nyedhiyani support kanggo aktivitas pasar adhedhasar nggunakake produk, kanggo bantuan entuk asil sing paling apik

situs resmi, wechat, Facebook, Youtube lan push kabar, interaksi, etc.

Dhukungan Clinical

Company panuntun dhumateng Staff Clinical

Hospital support pakar Clinical lokal

Terus kelas latihan regional

Certification kita