86-731-88620482

sales@astiland.com

EN
Kabeh Kategori
HOME>NEWS

Great sukses saka pameran kaendahan ing Madrid, bongso Spanyol

wektu: 2019-11-18 Hits: 60

We are bungah kanggo ndeleng akeh kita klien saka Spanyol, Portugal, Belgium, Romania, Prancis ing Madrid saka Oktober 18-20 taun iki. Lan Cooperator kita ing Spanyol mbantu akèh ing Simpenan lan sawise dodolan layanan. 


Ngisor sawetara gambar dijupuk ing nuduhake iki. Kita pracaya pasar Spanyol kebak potensial lan kita duwe kapercayan gedhe kita bisa apa luwih apik ing lapangan iki ing taun teka. Ndeleng sampeyan wektu sabanjuré!


æœªæ ‡ é ¢ ~-2