86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>Laser mesin kageulisan

980dioda laser varicose lancah panyabutan véna mesin perlakuan laser nm pikeun dijual saperti-vl

getih beureum disababkeun ku kapilér na paparan venous, jeung thinning kulit oge salah sahiji alesan nu. 980nm wadah getih mesin laser beureum adopts panjang gelombang laser 980nm mun ngaleupaskeun vascular nu, eta éféktif pikeun sakabeh alesan disababkeun paparan kapilér.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

getih beureum disababkeun ku kapilér na paparan venous, jeung thinning kulit oge salah sahiji alesan nu. 980nm wadah getih mesin laser beureum adopts panjang gelombang laser 980nm mun ngaleupaskeun vascular nu, eta éféktif pikeun sakabeh alesan disababkeun paparan kapilér. Salila perlakuan, eta oge bisa merangsang kolagén kulit ka regrowth jeung ningkatkeun ketebalan kulit jeung dénsitas. Kucara kieu, vascular ngaleungit na elastis kulit ngaronjat. Jalur jero bejana nyerep laser 980nm na eta nyebabkeun koagulasi wadah getih lajeng eta ngaleungit, laser moal ngaruksak kulit pisan.

aplikasi

urat lancah

Telangiectasia

Rosacea

FITUR

1.perlakuan akurat jeung dimaksudkeun lampu adjustable
2.30output énergi tinggi W pikeun pamakéan profésional
3.Scarless, henteu aya rasa nyeri, perlakuan rusuh
4.layar warna touch modern
5.terus-terusan, nadi, modus perlakuan tunggal pulsa
6.Dipaténkeun handpiece ukuranana design titik ngaluyukeun nurutkeun diaméterna wadah
7.Lampu bisi ABS suntik rata jeung gudang

téhnologi Kaunggulan
1.980laser nm nyaéta spéktrum diserep optimum sél vascular Jalur. Sél Vascular nyerep laser tinggi-énergi 980nm panjang gelombang, solidification lumangsung, sarta pamustunganana dissipated.
2.Pikeun nungkulan perlakuan laser redness aréa badag tradisional ngaduruk kulit, Desain profésional leungeun-sapotong, ngaktipkeun fokus sinar laser onto sauntuyan diaméterna 0.2-0.5mm, Énergi sahingga leuwih difokuskeun kana ngahontal jaringan target, bari Ngahindarkeun kaduruk jaringan kulit sabudeureun.
3.Laser bisa merangsang tumuwuhna dermal kolagén bari perlakuan vascular, ningkatkeun ketebalan épidermal jeung dénsitas, supados pembuluh darah leutik anu henteu panjang kakeunaan, dina waktos anu sasarengan, kulit.
4.Sistim dumasar kana peta termal tina laser nu. The transcutaneous irradiation (ku penetrasi tina 1 ka 2 mm wkwk) ngabalukarkeun jaringan diserep selektif ku hémoglobin (hémoglobin téh sasaran utama laser nu).

PARAMTER

jenis laser

laser dioda

gelombang

980nm

laser daya

30 watt

modeu karya

hiji pulsa, nadi, CW

frékuénsi pulsa

1-5Hz

ukuran Spot

0.5/1.0/2.0/3.0mm

Saumur hirup

>10,000 jam

laser ngalaksanakeun

serat ngalaksanakeun

lebar pulsa

1-200Ibu

indikator

Dioda laser 3mW 635nm

sistim cooling

cooling angin sengit

bahan awak

ABS

LCD layar

8.4 layar warna leres inci touch

ukuran

65cm * 48cm * 38cm

Voltaseu

AC 220V / 110V 50 / 60HZ 5A / 10A