86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin kageulisan Multifunctional

alat-alat salon Multifunctional IPL shr nd yag laser sakumaha-x2

SHR nangtung pikeun Lengser Super Rambut, a téhnologi tina panyabutan bulu permanén. Sistim nu ngagabungkeun téhnologi laser jeung kauntungan tina metoda lampu pulsating achieving hasil praktis henteu aya rasa nyeri. Malah hileud anu nepi ka kiwari geus hésé atawa malah mungkin bisa dihapus tiasa ayeuna dirawat. perlakuan anu leuwih pikaresepeun ti jeung sistem konvensional jeung kulit anjeun hadé ditangtayungan.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

SHR nangtung pikeun Lengser Super Rambut, a téhnologi tina panyabutan bulu permanén.

Sistim nu ngagabungkeun téhnologi laser jeung kauntungan tina metoda lampu pulsating achieving hasil praktis henteu aya rasa nyeri. Malah hileud anu nepi ka kiwari geus hésé atawa malah mungkin bisa dihapus tiasa ayeuna dirawat. perlakuan anu leuwih pikaresepeun ti jeung sistem konvensional jeung kulit anjeun hadé ditangtayungan.

Q-switched nd YAG laser Panjang gelombang husus tina YAG laser bisa nembus kulit awak manusa nurutkeun teori "selektif laser decomposing", alat nu ngagunakeun laser-gelombang pikeun megatkeun Chromophore kana lembar, sarta pikeun ngahontal tujuan de-freckle kalayan potongan ieu alami diserep ku  awak. Kalawan Karbon ditulungan tips laser, tiasa ngalakukeun toning laser, rejuvenation, whitening na jsb kageulisan kulit perlakuan.

Fractional RFFractional RF delivers akurat énergi Bipolar RF jeung kulit ku tip diwangun tina hiji Asép Sunandar Sunarya ti pin leutik tur balik éléktroda mun nyieun zona termal mikroskopis (MTZ). Énergi RF ngenalkeun fractional termal kana dermis jero tur jieun épék penyembuhan poténsial di zona termal mikroskopis. jaringan Undamaged antara pin éléktroda acted salaku server penyembuhan pikeun ngagancangkeun rebuilding kolagén jeung kulit jaringan remodeling. Saperti terapi laser tradisional, seuseueurna énergi RF fractional ieu museur dina dermis bari ukur perséntase leutik beungeut geus effected, hasilna jero pemanasan dermal volumetric tur hasilna pamungkas.

aplikasi

SHR aplikasi

Permanén panyabutan bulu

Kulit panyabutan rejuvenation pigmén

perlakuan Vascular terapi jerawat


laser aplikasi

Pigmentation

Dispel bintik panurunan Vascular

Kulit careShrink pori

Tato Lengser tanda lahir Lengser

Eyeline Lengser Balance Minyak

Rame Lengser RF aplikasi

pipi, careham, beuheung tightening kulit

pamutahiran melu Nasolabial

Ninggang na abdomén, anggota awak, leungitna beurat

hips, suku badag, pamutahiran kulit mesek-kawas jeruk

RF aplikasi

pipi, careham, beuheung tightening kulit

pamutahiran melu Nasolabial

Ninggang na abdomén, anggota awak, leungitna beurat

hips, suku badag, pamutahiran kulit mesek-kawas jeruk

FITUR

1.Multifunctional- sagala 3 téknologi ti IPL, Elight, SHR, Bipolar RF, fractional RF, Q-switched nd laser yag

2.3 téknologi ngagabungkeun di 1 layar

3.3000Ku kakuatan tinggi

4.Sistim cooling Super mastikeun lila digawé

5.10.4"Puteran universal layar toél warna leres

6.Pamaké panganteur ramah:

otomatis counter pikeun SHR na laser

7 rojongan basa

IPL / SHR mode otomatis setting ku warna kulit, warna bulu, kapadetan bulu

aliran cai&suhu cai otomatis mariksa tur ati-ati, meunang leupas tina tingkat cai mariksa

7.IPL / SHR cooling handpiece -4 ℃ kontak

8.Tujuan sinar laser

9.Simpen bayar ongkos Anjeun 1 meunang nu leuwih

PARAMTER

SHR

saringan

430/480/530/590/640-1200nm

ukuran Spot

15mm * 50mm atanapi 8mm * 40mm

lampu umur panjang

200,000nembak

tanaga

10-50J

Laju pengulangan pulsa

1-5Hz

pulsa Width

1.0-5Ibu

cooling kulit

-4ː c-10 ° c

kakuatan

2000W

kapasitor

44,000UF

fractional RF

sirah perlakuan

23*23mm 64pin; 43*43mm 196pin

kaluaran Frékuénsi

6.78MHz

tanaga

Max 142mj / pin

perlakuan Mode

kontinyu / pulsa

kakuatan

120W

Q-switched nd YAG laser

sirah perlakuan

1064&532&tips perlakuan laser lemes

tanaga

100-1200mj

guiding lampu

635nm

durasi pulsa

8NS

prekuensi

1-6Hz

kakuatan

600W

sistim

mamerkeun

10.4"Layar warna leres inci touch

Voltaseu

220-240V / 50Hz,100-110V / 60Hz

mesin daya

3000W

sistim cooling

Angin semikonduktor cai

mesin Dimensi

50cm * 55cm * 115cm

pakét Dimensi

58cm * 60cm * 130cm

Beurat bersih

45kg

total beurat

60kg