86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin Beauty aksésori

Anti mémbran freeze Pad bahan keur anti ngagibleg gél pikeun cryolipolysis mesin slimming terapi cryo.

Ngan mémbran kandel kalawan cukup cair anti freeze bisa ngajaga kulit Anjeun ulah tiis ngabeuleum!

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

Ngan mémbran kandel kalawan cukup cair anti freeze bisa ngajaga kulit Anjeun ulah tiis ngabeuleum!

aplikasi

1. Pariksa bungkusan upami sampurna tanpa leakage, saprak cairanana teh utama aktor penting pikeun anti freeze.

2. Bentang mémbran, jeung nutupan eta dina aréa perlakuan target, pastikeun yén mémbran teu pegat.

3. Nunda cryo cecekelan dina mémbran ngamimitian perlakuan.

FITUR

Kumaha carana milih hiji mémbran ditangtoskeun?

1. Ukuran badag pikeun nyocogkeun sagala sirah cryolipolysis.

2. ketebalan cukup tina mémbran ulah frostbite.

3. Cukup freeze solusi anti ka maksimum hasil perlakuan.

4. Dumasar catetan test klinis, pastikeun bahan aman tur éféktif.

PARAMTER

ukuran

(S) 22*24cm, 60g / kantong

(M) 27*30cm, 70g / kantong

(L) 34*42cm, 110g / kantong

anti freeze: Max -20C

pamakéan: pamakéan disposable

tanggal kadaluarsa: tilu taun

bungkusan: 1PCS / kantong pérak