404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Ltd. Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , jeung thinning kulit oge salah sahiji alesan nu. 980 Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , eta éféktif pikeun sakabeh alesan disababkeun paparan kapilér. Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. .">

86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>Laser mesin kageulisan

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

Vascular caused by the capillary and venous exposure, jeung thinning kulit oge salah sahiji alesan nu. 980 Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , eta éféktif pikeun sakabeh alesan disababkeun paparan kapilér. Salila perlakuan, eta oge bisa merangsang kolagén kulit ka regrowth jeung ningkatkeun ketebalan kulit jeung dénsitas. Kucara kieu, vascular ngaleungit na elastis kulit ngaronjat. Jalur jero bejana nyerep laser 980nm na eta nyebabkeun koagulasi wadah getih lajeng eta ngaleungit, laser moal ngaruksak kulit pisan.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

Vascular caused by the capillary and venous exposure, jeung thinning kulit oge salah sahiji alesan nu. 980nm vein removal laser machine adopts the wavelength of 980nm laser to removal the vascular, eta éféktif pikeun sakabeh alesan disababkeun paparan kapilér. Salila perlakuan, eta oge bisa merangsang kolagén kulit ka regrowth jeung ningkatkeun ketebalan kulit jeung dénsitas. Kucara kieu, vascular ngaleungit na elastis kulit ngaronjat. Jalur jero bejana nyerep laser 980nm na eta nyebabkeun koagulasi wadah getih lajeng eta ngaleungit, laser won't Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

aplikasi

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

The 980nm diode laser system is based on the thermal effect of laser, which is divided into 4 Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. :

1.  Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

2.  Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

3.  Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

4.  Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

FITUR

980 Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

1.  980 Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.  

2.  Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Énergi sahingga leuwih difokuskeun kana ngahontal jaringan target, bari Ngahindarkeun kaduruk jaringan kulit sabudeureun.

3.  Laser bisa merangsang tumuwuhna dermal kolagén bari perlakuan vascular, ningkatkeun ketebalan épidermal jeung dénsitas, supados pembuluh darah leutik anu henteu panjang kakeunaan, dina waktos anu sasarengan, kulit.

4.  Sistim dumasar kana peta termal tina laser nu. The transcutaneous irradiation (ku penetrasi tina 1 ka 2 mm wkwk) ngabalukarkeun jaringan diserep selektif ku hémoglobin (hémoglobin téh sasaran utama laser nu).

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

1.  4 handpieces in 1 Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. .

2.  perlakuan akurat jeung dimaksudkeun lampu adjustable

3.  30output énergi tinggi W pikeun pamakéan profésional

4.  Scarless, henteu aya rasa nyeri, perlakuan rusuh

5.  layar warna touch modern

6.  terus-terusan, nadi, modus perlakuan tunggal pulsa

7.  Lampu bisi ABS suntik rata jeung gudang 

PARAMTER

jenis laser

laser dioda

gelombang

980nm

laser daya

30 watt

modeu karya

hiji pulsa, nadi, CW

frékuénsi pulsa

1-5Hz

ukuran Spot

0.5/1.0/2.0/3.0mm

Saumur hirup

>10,000 jam

laser ngalaksanakeun

serat ngalaksanakeun

lebar pulsa

1-200Ibu

indikator

Dioda laser 3mW 635nm

sistim cooling

cooling angin sengit

bahan awak

ABS

LCD layar

8.4 layar warna leres inci touch

ukuran

65cm * 48cm * 38cm

Voltaseu

AC 220V / 110V 50 / 60HZ 5A / 10A