86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin terapi fisik

Deui relief nyeri mesin pneumatic terapi gelombang akustik shockwave sakumaha-eswt

Prinsip terapi kejut

Alat terapi shockwave dumasar kana téknologi gelombang gelombang énergi énergi anu henteu fokus, anu mangrupikeun gelombang akustik anu ngalaksanakeun énergi anu kuat pikeun bintik nyeri sareng jaringan fibrous atanapi myoskeletal kalayan subacute, kaayaan subkronik sareng kronis. Énergi ieu nyageurkeun penyembuhan, prosés regenerasi sareng réparasi tendon sareng jaringan lemes. Gelombang radial énergi anu henteu fokus sacara ilmiah kabuktian ngagaduhan pangaruh anu ageung dina struktur kolagén sareng jaringan konvensional, ningkatkeun sirkulasi getih sareng métabolisme sél lemak. Pangaruh urut mékanis ngirikeun busung lapar sareng ningkatkeun saluran cai limfa. Éta ngarangsang formasi kolagén, sedengkeun kulit janten langkung elastis sareng kaéndutanana katingali saatos ngan ukur sababaraha perlakuan.

Kumaha shockwave miceun selulit?

Terapi Gelombang Meunang Extracorporeal (ESWT), kaluar sapertos pulsa sareng nyiptakeun geter pikeun nyerang lébar sakitar lemak handapeun kulit. Nyaéta téhnik ngaleuleuskeun sareng mutuskeun serat sareng ngaleupaskeun gajih, cai, sareng racun. Sakaligus ngarangsang produksi serat kolagén énggal sareng séhat sareng laun ngalereskeun élastisitas sareng kakuatan kulit.

Ngaliwatan gelombang ngagancangkeun sirkulasi getih sareng seueur deui oksigén sareng zat gizi pikeun ngahontal di daérah ieu. Hasilna mangrupikeun kulit anu langkung halus sareng ketat langkung gancang sareng permanén.


  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

Prinsip terapi kejut

Alat terapi shockwave dumasar kana téknologi gelombang gelombang énergi énergi anu henteu fokus, anu mangrupikeun gelombang akustik anu ngalaksanakeun énergi anu kuat pikeun bintik nyeri sareng jaringan fibrous atanapi myoskeletal kalayan subacute, kaayaan subkronik sareng kronis. Énergi ieu nyageurkeun penyembuhan, prosés regenerasi sareng réparasi tendon sareng jaringan lemes. Gelombang radial énergi anu henteu fokus sacara ilmiah kabuktian ngagaduhan pangaruh anu ageung dina struktur kolagén sareng jaringan konvensional, ningkatkeun sirkulasi getih sareng métabolisme sél lemak. Pangaruh urut mékanis ngirikeun busung lapar sareng ningkatkeun saluran cai limfa. Éta ngarangsang formasi kolagén, sedengkeun kulit janten langkung elastis sareng kaéndutanana katingali saatos ngan ukur sababaraha perlakuan.

aplikasi

INDIKASI TIPIK

Terapi titik Myofascial pemicu dina tonggong sareng taktak

Bursitis Trochanteric

Periostitis / shin bengkahna (Kaayaan saatos teuing)

Panyakit Dupuytren

Thal basal gabungan rematik / rhizarthritis

Tatu olahraga Titik pemicu Myofascial

Heel spurs Radial sareng ulnar epicondylitis, ténis siku

Tendinitis taktak / masalah taktak

Tendinitis kalbaleun taktak

Status status tatu otot otot Patellar tendinitis

Patellar tendinopathy Achillodynia Plantar fasc11tis

Disfungsi érectile 

TUJUAN AESTHETICS

Awak ngarobih deui perawatan anti-cellulite

Pengobatan henteu teratur kulit sanggeus liposuction Perbaikan élastisitas Kulit

Jaringan konéktétting kenceng Parah sareng kedutan lemes

Ngurangan manteng tanda stimulasi sistem limfa

FITUR

1. Éféktivitas anu luhur, gancang ngaleungitkeun nyeri
2. Noninvasive, euweuh ubar éstétis, merenah sareng gancang
3. Unggal asuhan hungkul 10 menit, 5-10 silih asuhan sési
4. Dipaké sacara umum kana perlakuan jaringan lemes anu béda-béda

kaunggulan teknis:
1.Desain mesin kompak anu kuat
2.Énergi tinggi: nepi ka 6 Bar, 20Hz
3.Antarbeungeut ramah pangguna:
   Pratélkeun parameter sareng setting manual
   Tembok lokét
4.Lampu aluminium énténg: gampang ngagunakeun, ngahémat biaya diropéa
5.Jempe hawa udara anu kabentuk, énergi anu langkung stabil sareng kuat dibandingkeun kagét elektro-magnét
6.4,000,000 nembak gagang
7.5 pemancar pikeun panggunaan multifungsi(F15 opsional)
8.2 set tong sareng pélor mastikeun 2,000,000 nembak


PARAMTER

Énergi dihasilkeun

Hawa anu dikomprés

layar

8.4 layar warna leres inci touch

Frékuénsi pulsa

1 - 20 Hz,  ngaléngkah dina 1Hz

Tingkat énergi

1 - 6.0 Bar, ngalaksanakeun dina 0.1Bar

Transmitters

5 pamancar (A6 / D15 / R15 / D20 / D35) F15 opsional

meja pamantes

nuhun

Kasawang harita

4,000,000 nembak

beurat

8Kg

ukuran

38cm * 37cm * 21cm

Kakuatan Spésifikasi

AC110 / 220V ± 10%, 50Hz-60Hz 16A


Taros Kami