86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk

krim karbon

300ml laser karbon krim gél bubuk lemes keur whitening kulit perlakuan rejuvenation q aktif switched nd toner alam yag laser.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

300ml laser karbon krim gél bubuk lemes keur whitening kulit perlakuan rejuvenation q aktif switched nd toner alam yag laser.

aplikasi

1. bubuk karbon salaku pigmén jieunan exogenous eta boga kabisa adsorption kuat, bisa nyerep kokotor jero di pressure sarta ogé boga inhibisi pangaruh antiphlogistic kana jerawat jerawat kulit bacillus.

2. bubuk Karbon on laser mibanda sipat adsorption unggulan.

3. tatu sélular anu dipasrahkeun ka bubuk karbon jaringan raket meungkeut, sarta boga ampir euweuh pangaruh kana non- jaringan target.

4. Larapkeun nano bubuk karbon dina beungeut, hayu deui tembus kana liang, laser megatkeun kana potongan. shattering kokotor jeung épidermis cutin: dihasilkeun transmisi énergi tinggi kana dermis, pinuh merangsang apdet sél kulit jeung vigor, stimulating serat kolagén jeung perbaikan serat elastis, ngagunakeun kulit fungsi perbaikan alam, ngajalankeun kolagén déposisi mantri anyar jeung susunan, sahingga sadar dipiceun wrinkles, ngaleutikan pressure, kulit lemes, nyieun kulit balikkeun élastisitas aslina.

FITUR

Réduksi dina ukuran pressure. terapi ieu jalan éféktif malah dina wewengkon hésé kawas irung.

Ngaronjat pembaharuan kulit.

ningkat radiance.

Leuwih malah nada kulit jeung tékstur.

Ieu cocog pikeun sagala jenis kulit.

PARAMTER

kapasitas: 300ML;

ukuran: 14.5*6.8*6.8cm;

Area ngahasilkeun: Hong Kong;

Periode Penjaminan kualitas: 3 taun;

Tanggal Of pabrik: Mei 3, 2016;

fungsi: Laser Hideung boneka-Whitening;

pak-pakan: paking Seal, Kasalametan Jeung teu sieun leakage;

dasar: laut Mineral, juket laut, Toner Kelas médis, vitamin B, vitamin C;

harta: Sutra kuat, diserep gancang, Gampang pikeun ngabersihan (Cuci cai meunang).

Fitur produk: Kabéh Pengetahuan Alam No Alkohol, Henteu Kaasup antiseptik, Cocok keur sakabeh tipe Tipe Kulit (Taya Balukar Sisi).