86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin panyabutan Cellulites

Criolipolise gajih cryolipolysis katirisan mesin awakna slimming sakumaha-cs3

Cryolipolysis ogé nelepon deui ka 'metoda freeze gajih' pikeun pondok. (cryo - tiis, lipolysis - nu Ngarecah trigliserida kana asam lemak bébas dina sél. non-invasif téhnologi ieu 'tiis' cools jaringan adiposa jeung dipicuna lipolysis ngurangan gajih awakna tampa kudu ngaruksak jaringan séjén.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

Cryolipolysis ogé nelepon deui ka 'metoda freeze gajih' pikeun pondok. (cryo - tiis, lipolysis - nu Ngarecah trigliserida kana asam lemak bébas dina sél. non-invasif téhnologi ieu 'tiis' cools jaringan adiposa jeung dipicuna lipolysis ngurangan gajih awakna tampa kudu ngaruksak jaringan séjén.

AS-CS3 nerapkeun design ramah-pamaké paling kalawan 8 cup ukuranana ngagantian béda pikeun ngubaran sagala aréa awak, malah daerah gado. Kapala gél silikon lemes unik sangkan nyeuseup vakum paling nyaman salila perlakuan. Kontak cooling aréa diropéa pikeun 360 ° kontak pinuh, langkung aréa tiasa perlakuan dina 1 sidang. Sistem super cooling kalawan condenser mastikeun mesin waktos kerja lila kontinyu leuwih ti 5 jam. The tinggi efficacy, betah pamakean, jeung téhnologi motong-ujung nyadiakeun ROI kuat dina investasi panyabutan gajih.

aplikasi

Cryolipolysis ieu utamana dituduhkeun pikeun ngurangan gajih lokal: Calon idéal jalma anu hayang ngurangan deposit gajih localized misalna dina beuteung, flanks, nurunkeun deui, hips, pingping, leungeun luhur jsb. Ieu condong jadi wewengkon utamana nekad nepi diet jeung latihan.

Sanajan kalolobaan jalma téh treatable, teu mangrupa solusi leungitna beurat sakabéh. Urang nyarankeun yén calon idéal nyaéta dina atawa deukeut idéal rentang beurat awakna (BMI) jalma di grup ieu bakal ningali hasil pangalusna. tapi, eta oge bisa jadi motivasi tambahan alus teuing pikeun embarking pamadegan dina parobahan dina gaya hirup.

FITUR

1.Dua handpiece digawé sakaligus

2.3 handpiece kalawan 8 Ukuran sirah for beuteung, pingping, panangan, balik deui, cangkeng, perlakuan gado

3.ngagantian cup gél silicone lemes sangkan kanyamanan perlakuan

4.360° kontak badag cooling aréa design handpiece

5.Sistim cooling Super

Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=su&sl=en&tk=73640.470040 from this server. That’s all we know.

>5 jam terus digawé dina -5 ℃ cocog dokter sibuk

6.sistim kontrol Handpiece warna touch layar ngawangun di

kaunggulan teknis

1.Cool sareng nyaman, henteu aya rasa nyeri

2.Non-invasif, euweuh tatu

3.Taya anesthesia, euweuh résiko

4.tengtrem, euweuh downtime

5.rata-rata 20% réduksi gajih per perlakuan


PARAMTER

Cooling ukuranana cecekelan

Badag handpiece 23cm * 7cm, 23cm*7cm, 20cm*7cm, 18cm * 7cm.

handpiece Leutik 15cm * 6cm, 15cm*6cm, 13cm * 6cm

Chin handpiece 8.5cm * 4.3cm

Cooling alat hawa output

0,-5,-10  

sistim cooling

Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=su&sl=en&tk=388728.253384 from this server. That’s all we know.

otomatis

60mins

kakuatan

2000W

layar

10.4 layar warna touch inci

tekanan vakum

0-100kpa

ukuran ngahiji

F3AL250V

Voltaseu

220V / 50Hz atawa 110V / 60Hz

ukuran mesin

115cm * 55cm * 52cm(panyilidikan ngaluarkeun)

Beurat bersih

35kgs

paking ukuranana

77cm * 62cm * 104cm

hawa ambient

5  ~ +40  

kalembaban relatif

80%

tekenan atmosfir

88KPa ~110KPa