403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=su&sl=en&tk=692664.827912 from this server. That’s all we know. , Ltd.

86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin panyabutan Cellulites

Cryolipolysis shockwave shock gelombang cellulite mesin crioshock sakumaha-cs3

Kombinasi Cryolipolysis sareng Shockwave Therapy nyaéta téknologi pang anyarna sareng kabuktian sacara klinik di industri pengurangan lemak.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

Kombinasi Cryolipolysis sareng Shockwave Therapy nyaéta téknologi pang anyarna sareng kabuktian sacara klinik dina industri pangurangan lemak.Cryolipolysis, katelah ogé gajih katirisan prosedur, and Terapi Aceng Acoustic, datangna babarengan kanggo ngahontal anu séhat sareng nyata nguranganna lemak, samentawis kulit tighten kahontal. Prosedur nyata ngurangan kuriling di wewengkon dirawat, and  ketebalan jeungih. Éta aman, sreg, perlakuan awak awakna nu épéktip.

aplikasi

Cryolipolysis pikeun Fat beku

Cryolipolysis tiasa dianggo ku katirisan sél lemak dugi ka ngaleungitkeun alami. Suhu tiis ngarecah sél lemak sareng awak alami ngaleungitkeun aranjeunna. Nalika sél gajih musnah, kulitna sareng struktur sakurilingna tetep aman tur henteu aya kacilakaan. Upami anjeun berjuang ku bulgeut gajih atanapi gaduh gajih gajih sanaos ngiringan rencana latihan sareng latihan, anjeun tiasa janten calon anu hadé pikeun Cryolipolysis. Tujuan sakabéh prosedur beku gajih nyaéta pikeun nyababkeun volume bulge lemak anu nyababkeun angka awak anu ramping sareng langkung kontur..

Acoustic Shockwave pikeun Ngurangan Cellulite

Di sagigireun tina ngiringan deposit lemak, terapi akustik ogé tiasa ngaleungitkeun cellulite anu teu leres. Perawatan cellulite Shockwave nawarkeun panyabutan lemak aman pikeun teguh sareng ngaleungitkeun kulit. Gawéna ku ngirimkeun séri pulsa akustik anu ngageter jaringan konéktipna di daérah kalayan cellulite beurat sareng deposit gajih.

FITUR

1.Téknologi gabungan sareng téknologi shockwaves

2.3 hando cryo damel sakaligus(4 pikeun pilihan)

3.total 8 Ukuran sirah for beuteung, pingping, panangan, balik deui, cangkeng, perlakuan gado.

4.360Â ° desain kamar panyaring leuwih ageung

5.Bahan sapeuting na 2 ukuran pamancar pikeun awak langsing

6.Sistim cooling Super

Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=su&sl=en&tk=73640.470040 from this server. That’s all we know.
>5 jam terus digawé dina -5 ℃ cocog dokter sibuk

PARAMTER

Cooling ukuranana cecekelan

Badag handpiece 23cm * 7cm, 23cm*7cm, 20cm*7cm, 18cm * 7cm.

handpiece Leutik 15cm * 6cm, 15cm*6cm, 13cm * 6cm

Chin handpiece 8.5cm * 4.3cm

Cooling alat hawa output

0,-5,-10  

sistim cooling

Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=su&sl=en&tk=388728.253384 from this server. That’s all we know.

Lacak salacak

Shockwave pneumatik

frékuénsi pulsa

1-20Hz @ 1Hz

Tingkat énergi

1-6 Bar @ 0.1Bar

Transmitters

2 pamancar (R15, D20)

meja pamantes

nuhun

Kasawang harita

4,000,000 nembak

otomatis

60mins

kakuatan

2000W

layar

10.4 layar warna touch inci

tekanan vakum

0-100kpa

ukuran ngahiji

F3AL250V

Voltaseu

220V / 50Hz atawa 110V / 60Hz

ukuran mesin

115cm * 55cm * 52cm(panyilidikan ngaluarkeun)

Beurat bersih

35kgs

paking ukuranana

77cm * 62cm * 104cm

hawa ambient

5  ~ +40  

kalembaban relatif

80%

tekenan atmosfir

88KPa ~110KPa


Taros Kami