403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=su&sl=en&tk=141018.267626 from this server. That’s all we know. , Ltd.

86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin panyabutan bulu

Elight RF panyabutan bulu mesin kageulisan rejuvenation kulit IPL sakumaha-230

Énergi rélasi non-ablatif mangrupikeun tambihan énggal pikeun pilihan perawatan anu aya pikeun mayunan sepuh. Kalayan perkenalan cryogenics dimungkinkeun pikeun nganteurkeun rf énergi kana dermis jero sareng lapisan sub-dermal kulit, sedengkeun anu ngajagaan épidermis. Panas di daérah ieu, tanpa ngarusak lapisan luar kulit, ngabalukarkeun parobahan mikroskopis kana jaringan sareng kontraksi kolagén, kalayan panyambangan kolagén saterasna salami-langkung bulan-bulan anu kasebat.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

E-lampu ngagabungkeun tilu téknologi canggih: Frékuénsi radio bipolar + Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=su&sl=en&tk=61333.449573 from this server. That’s all we know. . Nalika tilu ngahiji dina hiji perlakuan, pangalaman perlakuan éndah sareng hasilna tiasa diperkirakeun. Énergi frekuensi radio tiasa ngahontal lapisan tengah sareng jero kulit sareng panas kana tisu, sahingga, énergi handap diterapkeun nalika perawatan ipl. Perasaan teu saimbang salami perlakuan ipl bakal turun sacara signifikan sareng hasilna anu langkung saé tiasa dipiharep. Salaku tambahan, sistem pendingin aub dina e-cahaya ogé tiasa ngagampangkeun rarasaan anu teu pikaresepeun. Nyerep énergi énergi frékuénsi radio henteu prihatin sareng méranin. janten, perlakuan e-lampu tiasa nampi hasil anu saé kana rambut anu leuleus atanapi ipis dugi ka ngirangan résiko disababkeun ku perlakuan ipl tradisional.
Énergi rélasi non-ablatif mangrupikeun tambihan énggal pikeun pilihan perawatan anu aya pikeun mayunan sepuh. Kalayan perkenalan cryogenics dimungkinkeun pikeun nganteurkeun rf énergi kana dermis jero sareng lapisan sub-dermal kulit, sedengkeun anu ngajagaan épidermis. Panas di daérah ieu, tanpa ngarusak lapisan luar kulit, ngabalukarkeun parobahan mikroskopis kana jaringan sareng kontraksi kolagén, kalayan panyambangan kolagén saterasna salami-langkung bulan-bulan anu kasebat.

aplikasi

rejuvenation kulit, pigmén, jarawat, urat beureum, rosacea, tanda lahir

Réduksi rambut permanén

Ngaleungitkeun kulit badut

FITUR

1.Digabungkeun sampurna RF / IPL / E-lampu teknologi.
Cocog keur kulitna poék sareng rambut caang lemes.
2.Lampu xenon pangsaéna dipaké, garansi 200,000 nembak
3.Sapasang kristal sapir mastikeun output tanaga énérgi sareng -4 ℃ kontak penyejukan
4.Nyaring nyelapkeun sapasang rarancang, multifungsi
5.Sistim cooling Super mastikeun ngajantenkeun waktos damel sareng pangalaman perawatan anu langkung saé
6.Desain konektor panyambung, gantian gampang
7.Sistem kontrol humanized gampang dianggo:
 7 basa pilihan
 Modeu otomatis setting ku warna kulit, warna bulu, kapadetan bulu
 aliran cai&suhu cai otomatis mariksa tur ati-ati, meunang leupas tina tingkat cai mariksa
8.Pilihan ukuran ukuranana: 15mm * 50mm, 8mm * 40mm
9.Desain kompak, konektor kualitas luhur dianggo



PARAMTER

 sirah perlakuan

1panyilidikan pc e-lampu, 1panyilidikan RF pc

Filter panjang gelombang

430/480/560/590/640~ 1200nm

530/690~ 1200nm(meunang milih)

Tip RF

3pc bipolar RF (gede, sedeng, leutik)

ukuran Spot

12mm * 30mm atanapi 15mm * 50mm

Énergi énergi IPL

1~ 50J / cm2

Inti Interval

14s

lebar pulsa

1-20Ibu

Reureuh pulsa

1-50Ibu

Nomer pulsa

1~ 5

RF énergi  

1-50 J / cm2

RF Frékuénsi

5Mhz (kutub)

RF Saluyukeun Béntang

500-2500 Ibu

sistim cooling

Angin semikonduktor cai

layar

8 ″ Layar sentuh leres

Sasayogian tanaga

100/110V 60Hz atanapi 230-260V 50Hz

kakuatan

1200W

Ukuran Paket

60cm(W)*50cm(L)*40cm(H)

N.W.

28kgs


Taros Kami