86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin Beauty aksésori

kacasoca

CE ditandaan panon papayung dokter kaamanan gelas kacasoca pikeun pengobatan laser shr e-lampu IPL.

Ngajaga panon anjeun sarta ngahindarkeun karuksakan lampu. 

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

CE ditandaan panon papayung dokter kaamanan gelas kacasoca pikeun pengobatan laser shr e-lampu IPL.

Ngajaga panon anjeun sarta ngahindarkeun karuksakan lampu. 

aplikasi
FITUR

nyarios: gelas dokter kaamanan dijieunna tina PC na laser nyerep bahan, nu meets sadayana requests baku tina EN207:1998 + A1:2002, ogé Certified ku organisasi CE. 

PARAMTER

IPL / SHR / E-Lampu gelas:

gelombang panyalindungan: 200-1400nm

O.D: 200-1400nm 1.5+

CE Certified

VLT > 10%

pigura warna: hideung

warna kaca: hejo


1064&532gelas laser nm:

gelombang panyalindungan: 200-532nm & 900-1100nm

husus keur: 532&1064nm

O.D: 200-532nm 6+

900-1100nm 5+

CE Certified

VLT > 30%

pigura warna: hideung

warna kaca: coklat


635&808&980gelas laser nm:

gelombang panyalindungan: 600-1100nm

husus keur: 635&808&980nm

O.D: 600 -1100nm O.D2

808&980nm O.D5

CE Certified

VLT > 28%

pigura warna: hideung

warna kaca: biru


10600gelas laser CO2 nm:

gelombang panyalindungan: 10600nm

husus keur: 10600nm

O.D: 10600O.D nm 6+

CE Certified

VLT > 90%

pigura warna: hideung

warna kaca: herang