86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin Beauty aksésori

kacasoca

kualitas Hight palastik nyaman panon lemes kaamanan papayung IPL elight shr laser dipingpin kacasoca panyalindungan lampu gelas sabar luang bagian.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

kualitas Hight palastik nyaman panon lemes kaamanan papayung IPL elight shr laser dipingpin kacasoca panyalindungan lampu gelas sabar luang bagian.

aplikasi
FITUR

Paling kacasoca nyaman anjeun tiasa manggihan di Cina.

Kualitas palastik lemes pangalusna tanpa Burr.

fungsi: Ngajaga panon anjeun sarta ngahindarkeun karuksakan lampu.

PARAMTER

warna: hideung

MOQ: 2PCS

Kauntungannana: nyaluyukeun jeung wangun raray béda kucara nyaluyukeun renda nu

gelombang panyalindungan: 190nm-2000nm Blok sakabeh lampu panjang gelombang

OD +4

Statik absorbs leuwih 99.9% UV ngabahayakeun

paket: Lemes panyalindungan panon palastik goggle kalawan pakét kotak plastik transparan