86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin panyabutan bulu

Buluan depilation 808nm dioda laser bulu panyabutan harga mesin dl-808

808Sistim nm dioda laser anu lega latihan jeung sistem panyabutan bulu idéal dina pamakéan klinis.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

808Sistim nm dioda laser anu lega latihan jeung sistem panyabutan bulu idéal dina pamakéan klinis. photothermolysis selektif (SPTL), nu cocog ngeunaan panjang gelombang nu tangtu durasi lampu na pulsa pikeun ménta pangaruh optimal dina jaringan sasaran kalawan pangaruh minimal dina jaringan sabudeureun. Lasers bisa ngabalukarkeun karuksakan localized ku pemanasan selektif target poék masalah, Melanin, di wewengkon nu nyababkeun tumuwuhna bulu, follicle nu, bari teu Élmu sarta Téknik sesa kulit. Nyerep énergi bulu follicle Melanin nyaéta neneng di 808nm panjang gelombang, nu bisa ngaruksak follicles bulu éféktif, réaksi Samentara éta henteu ngarugikeun pikeun kulit beungeut. Sistem digitus sareng sistem pendamelan terpadu, anu tiasa ngajantenkeun suhu kulit stabil dina 5 ℃, prosedur aman sareng nyaman

aplikasi

Permanén panyabutan bulu

FITUR

1. 600Kakuatan laser anu luhur

2. AS ngimpor laser bar koheren

3. Jangka kahirupan hirup 20,000,000 nembak

4. Panyawang sapotong panyendak: ngajaga 0 ~ -5 ℃ ngahubungan pendinginan

5. Emas standar pikeun ngaleupaskeun rambut permanén: pikeun sadaya jinis rambut ngaleupaskeun

6. Pilihan ukuran ukuranana: 15*15mm, 15*20mm. Ukuran tempat nu langkung ageung nutupan area perawatan anu langkung ageung, perlakuan rusuh

7. Sistem kontrol modeu otomatis: Setélan numutkeun warna kulit, warna bulu, hal séksual

8. Sistem mariksa diri mastikeun fungsi stabil: panyalindungan voltase, aliran cai & mariksa suhu

PARAMTER

gelombang

808nm(755/1064/808pilihan panjang gelombang nm)

Frékuénsi kerja

1~ 10hz

Dénsitas énergi

1-120J / cm²

Nangan panangan penyejuk

Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=su&sl=en&tk=592562.997634 from this server. That’s all we know.

TEC cooling

12V6A

ukuran Spot

15mm × 15mm (15pilihan mmx20mm)

Kakuatan laser

600w

Jenis bar laser

Saluran macro Amérika Serikat

lebar pulsa

5400m

Modeu kaluaran

nadi

Basa Sunda

Standar Inggris(pilihan basa anu sanés)

mamerkeun

8'Layar toél warna

Suhu pelindung

5â „ƒ kontak penyejukan, 55â € interface milih

Euis tingkat cai

nuhun

Kasus matérial

ABS

Struktur batin

Héng bodas hob / warna héng séng

Jilid tank cai

3.6L

Uap lingkungan

< 80%

hawa lingkunganana

8-28℃

Voltaseu

AC220V / 110VÂ ± 10%, 50-60Hz

ukuran pakét

45*50*106cm3

Beurat kotor

56kg

Taros Kami