86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin Beauty aksésori

Hydra jarum roller

Roller Hydra dipaké pikeun merangsang produksi kolagén jeung ningkatkeun nyerep produk perawatan kulit. Bandingkeun jeung roller derma tradisional, éta operasi gampang, Anjeun teu kedah leungeun séjén atawa salah asisten pikeun mantuan anjeun meunang panggih cair dina beungeut.

Ieu hydra roller anyar kalawan botol suksés ngagabungkeun jarum mikro jeung cairan panggih jeung ngimpor eta otomatis. Teu perlu asisten, atawa buka klinik ulah perlakuan roller hydra. Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta di imah ti ayeuna! Di-ngarep microneedle boga jarum leuwih leutik batan parabot di kantor dermatologist, ngarah Karangkemiri.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

Roller Hydra dipaké pikeun merangsang produksi kolagén jeung ningkatkeun nyerep produk perawatan kulit. Bandingkeun jeung roller derma tradisional, éta operasi gampang, Anjeun teu kedah leungeun séjén atawa salah asisten pikeun mantuan anjeun meunang cairan panggih dina beungeut. 

Ieu hydra roller anyar kalawan botol suksés ngagabungkeun jarum mikro jeung cairan panggih jeung ngimpor eta otomatis. Teu perlu asisten, atawa buka klinik ulah perlakuan roller hydra. Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta di imah ti ayeuna! Di-ngarep microneedle boga jarum leuwih leutik batan parabot di kantor dermatologist, ngarah Karangkemiri.

aplikasi

parentah:

1. Ngumbah kulit Anjeun kalawan cai haneut.

2. Soak luhureun éta vial applicator ngeunaan 5-8 menit kalawan 75% alkohol.

3. Ngumbah vial applicator jeung alkohol.

4. Nempatkeun hakekat cairanana kana vial applicator. Taliti screw nu luhur deui onto vial nu. Gently ngocok vial nu 2-3 kali.

5. Leupaskeun kaamanan sarta kasehatan panutup.

6. Gulung kana kulit tukang sarta payun 4-5times. Mindahkeun roller dina opat arah. Tetep laju na seragam tekanan kukituna nyieun kapal beuki mikro. 

FITUR

Kauntungannana Hydra Roller:

- alus teuing & episien

- Sistim rolling lemes

- aliran Controllable ku kakuatan mencét

- diserep, Moisturizing, Renewing, hargana murah pressure

- jerawat tapak tatu, gagak, raray ngangkat ...

PARAMTER

panjang jarum: 0.25/0.5/1.0mm, 3 panjang pikeun pilihan

bahan jarum: titanium alloy

jumlah jarum: 64panitik

diaméterna pin: 0.25mm

bahan botol: kacasoca

volume botol: 10ml

ukuran pakét: 12*8*2.5cm3

total beurat: 0.05kg