86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin panyabutan bulu

IPL shr mesin rejuvenation panyabutan kulit bulu milih sakumaha-130

Lampu Pulsed Inténsif sareng téknologi SHR mangrupikeun terobosan anu tiasa ngabenerkeun sababaraha kaayaan kulit anu jéntré sapertos kakurangan kulit wajah, tanda-tanda sepuh, tanda lahir, rambut teu dihoyongkeun, urat leutik anu teu alit sareng celaan sanés. Éta nawiskeun aman, Solusi non-invasif anu tiasa disaluyukeun pikeun kaayaan individu sareng jinis kulit, nyayogikeun hasil kosmetik anu unggul sareng kepuasan anu luar biasa.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

Lampu Pulsed Inténsif sareng téknologi SHR mangrupikeun terobosan anu tiasa ngabenerkeun sababaraha kaayaan kulit anu jéntré sapertos kakurangan kulit wajah, tanda-tanda sepuh, tanda lahir, rambut teu dihoyongkeun, urat leutik anu teu alit sareng celaan sanés. Éta nawiskeun aman, Solusi non-invasif anu tiasa disaluyukeun pikeun kaayaan individu sareng jinis kulit, nyayogikeun hasil kosmetik anu unggul sareng kepuasan anu luar biasa.

Téknologi SHR ngamungkinkeun pulsing ngawangun alun-alun kalayan kakuatan puncak sedeng sapanjang sadayana pulsa, pikeun mujarab, hasil aman. Fluus pulsa SHR disarengankeun, nganteurkeun énergi optimal dina waktu anu singget, durasi pulsa kontinyu.

aplikasi

1.Permanén panyabutan bulu

2.Vaskular, ngaleupaskeun urat beureum

3.panyabutan pigmén

4.rejuvenation kulit

5.Nyabutan jarawat

FITUR

1.Lampu xenon pangsaéna dipaké, garansi 200,000 nembak
2.Handapp kristal sapir ngajamin kaluaran énergi anu énergi sareng -4â "ƒ ngahubungan penyejukan
3.Nyaring nyelapkeun desain alat, multifungsi
4.2000Kakuatan luhur W IPL, cocog pikeun ngaleupaskeun rambut warna
5.Sistem pendingin Super mastikeun lila damel sareng pangalaman perawatan anu langkung saé
6.Desain konektor panyambung, gantian gampang
7.Sistem kontrol humanized gampang dianggo:
(1ï¼ ‰ IPL-SHR 2 téknologi, minuhan kabiasaan operasi anu béda
pilihan languages¼ˆ2ï¼ ‰ 7 basa
(3ï¼ ‰ Modeu mode otomatis ku warna kulit, warna bulu, kapadetan bulu
(4) aliran Cai&suhu cai otomatis mariksa tur ati-ati, meunang leupas tina tingkat cai mariksa
8.Pilihan ukuran ukuranana: 15mm * 50mm, 8mm * 40mm
9.Desain kompak, konektor kualitas luhur dianggo

kaunggulan teknis
1.Ngaluarkeun rambut SHR nyaéta 6-9 kali langkung gancang tibatan IPL tradisional.
2.SHR kalayan panjang gelombang 420-950nm masihan pasien anu séhat, ti saprak panjang gelombang langkung handap tina 950nm ngajaga seueur cai dina kulit udagan.
3.SHR ngamungkinkeun pulsing ngawangun alun-alun kalayan kakuatan puncak sedeng sapanjang sadayana pulsa, pikeun mujarab, hasil aman.
4.SHR cocog pikeun sadaya jinis kulit sareng rambut. Folikel rambut teu ruksak ku pulsa énergi anu tunggal, tapi ku cara ulangan deui pulsa kamajuan rendah-nyoplokkeun sensasi nyeri.
5.Tip sapir dina sapasang ampir ngaleungitkeun kabutuhan pikeun igél tiis atanapi analgesik.

PARAMTER

fungsi

SHR

IPL

gelombang

430nm / 480nm / 530nm / 590nm / 640-950nm

(560/690/755-950nm pikeun pilihan)

Nomer lawung

1 handpiece kalawan 3 saringan

1 handpiece kalawan 5 saringan

ukuran Spot

 8mm * 40mm

15mm * 50mm

tanaga

10-50J / CM2

1-50 J / CM2

lebar pulsa

1-5Ibu

1-20Ibu

Laju pengulangan pulsa

1-3Hz


Nomer pulsa


1-5

Reureuh pulsa


1-50Ibu

Periode nembak


1-4s

cooling

Kontan penyejukan kontak

Waktos némbak kontinyu

Nepi ka 40min

cooling kulit

-4ː c-10 ° c

mamerkeun

8 layar warna touch inci

Kakuatan kaluaran

2000W

Lampu kahirupan

200,000 pucuk

100,000 pucuk

meja pamantes

nuhun

Kamampuhan

44000 UF

Voltaseu

100-120v,20A,50/60hz atanapi 220-24Av,10A,50/60hz

ukuran mesin

45cm * 45cm * 130cm

Beurat bersih

65kg

Taros Kami