86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin panyabutan Cellulites

lipo panyabutan cellulite shaper awakna contouring mesin slimming awakna hifu sakumaha-hf-s

Awak mesin langsing hifu AS-HF-S ngagunakeun Ultrasound anu Berfokus Intensitas Tinggi (HIFU) pikeun henteu invasively ngubaran jaringan gajih handapeun kulit dina beuteung sareng flanks (â € œlove handlesâ €).

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

Awak mesin langsing hifu AS-HF-S ngagunakeun Ultrasound anu Berfokus Intensitas Tinggi (HIFU) pikeun henteu invasively ngubaran jaringan gajih handapeun kulit dina beuteung sareng flanks (â € œlove handlesâ €). Éta museurkeun énergi HIFU di jerona khusus dina jaringan lemak tanpa ngarugikeun kulit atanapi jaringan sakurilingna. Awak teras sacara alami ngolah sareng salamina ngahapus jaringan gajih dina rusak 8 ka 12 minggu. Perawatan tunggal tiasa nyababkeun pangurangan kuriling rata-rata kirang langkung tina 1-3 inci, anu tiasa ninggalkeun anjeun kalayan langsing, langkung konténg cangkéng.

aplikasi

Pangurangan lemak ( panangan, beuteung, bujur, pingping , cangkeng )

Awak angkat awak awak kontur

FITUR

Hasil perlakuan tunggal anu henteu invasi

Perawatan gancang dina sakitar sajam (rata-rata)

Versatility dina ngarawat sababaraha area lemak anu nekad

Targetna tepat tina gajih sanaos aya di daerah alit sareng melengkung

Hasilna katingal dina 8 ka 12 minggu

Ngarareunah minimal

Saeutik pikeun henteu katurunan


Kauntungan mesin

Lampu bisi suntikan ABS beurat

Transducer kualitas luhur

Énergi énergi stabil, henteu tumpukan, teu aya anu ngaduruk

Tempat némbak sakaligus sareng target target anu akurat

9 modeu perawatan, fleksibel pikeun daérah awak anu béda

Sprayer cai, kulit penyejukan ngajantenkeun perawatan langkung raoseun

PARAMTER

model

AS-HF-S

  sumber

HIFU (Ultrasonik anu Dipokuskeun Intensitas)

  tanaga

30-75J / CM2

prekuensi

4MHz

  Cartridge

DS4-8.0, Pucuk pucuk DS4-13.0@500

  Nembak angka total titik

576 poin

  Wewengkon shot tunggal

46mm * 46mm

layar

10.4 layar warna leres inci touch

Kakuatan input

AC 110V ~ 220V ~ 50Hz / 60Hz

  beurat

25kg

ukuran mesin

65cm * 71cm * 124cm

Taros Kami