86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin anti wrinkle

Microneedle RF fractional mesin jarum microneedling mikro RF-2

Micro-jarum Fractional RF System nyaéta téknologi idéal pikeun ngangkat kulit, tightening sareng rejuvenation ku ngamangpaatkeun mikro-jarum minimally invasi pikeun nganteurkeun tanaga RF anu dikontrol langsung kana sagala rupa jerona kulit.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

Micro-jarum Fractional RF System nyaéta téknologi idéal pikeun ngangkat kulit, tightening sareng rejuvenation ku ngamangpaatkeun mikro-jarum minimally invasi pikeun nganteurkeun tanaga RF anu dikontrol langsung kana sagala rupa jerona kulit.

Cai mibanda kasuksésan anu luar biasa pikeun sadaya jinis kulit kalayan résiko tina efek samping anu lemah sareng PIH â a bédana konci dibandingkeun perlakuan dumasar optik (IPL & laser).

Énergi RF dikirim ngaliwatan tip fokus kana jarum mikro, ngarah kana trauma jauh-jauh ka épidermis. Ieu nyababkeun turunna ngarareunah sareng waktosna turun pikeun pasien dibandingkeun laser las fraktional konvensional.

aplikasi

1.Angkat raray Non-bedah

2.Ngakuut kulit

3.rejuvenation kulit

4.Ngaputihan

5.Pangurangan pori

6.Parut jarawat

7.Parut

8.Hérut kedutan

9.Stretch tanda

10.Hiperkhidrosis Axillary

FITUR

1.Jarum insulated: ngajaga epidermis, nyingkahan diduruk

2.Jinis motor motor: jarum sisipan kanggo kulit lancar tanpa kaget

3.Jarum emas saduran: biocompatibility tinggi, cocog sareng alergi logam sabar

4.Kontrol jero tepatna: 0.2-3.5mm dina unit 0.1mm

5.Perawatan kasalametan: Guldri jarum nganggo jarum buang

6.Seus dicét usik pikeun kontak kulit anu langkung saé

7.Tombol pemicu tombol alat operasi gunting fleksibel

8.4 ukuran cartridges cocog pikeun aréa perawatan anu béda


PARAMTER

Frékuénsi RF

2MHz, bipolar

Kakuatan RF

10-200W

Jarut kartrij

10pin, 25pin, 64panitik, chip nano(pilihan)

Jarum ketebalan

0.3mm

Jarum Lebi

0.2-3.5mm(0.1 lengkah)

Perawatan Durasi

0.1-0.6s

Tingkat nyeuseup

-2 tingkat

Panganteur Panganteur

8.4 layar warna touch inci

Voltaseu

AC 110V / 220V, 50Hz / 60Hz

beurat

15kg

paking ukuranana

48*35*40cm3


Taros Kami