404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Ltd.

86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin kageulisan Multifunctional

Multi fungsi pakakas kageulisan kulit raray karbon mesek mesin laser IPL RF sakumaha-x3

SHR nangtung pikeun Lengser Super Rambut, a téhnologi tina panyabutan bulu permanén. Sistim nu ngagabungkeun téhnologi laser jeung kauntungan tina metoda lampu pulsating achieving hasil praktis henteu aya rasa nyeri. Malah hileud anu nepi ka kiwari geus hésé atawa malah mungkin bisa dihapus tiasa ayeuna dirawat. perlakuan anu leuwih pikaresepeun ti jeung sistem konvensional jeung kulit anjeun hadé ditangtayungan.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

SHR nangtung pikeun Lengser Super Rambut, a téhnologi tina panyabutan bulu permanén. Sistim nu ngagabungkeun téhnologi laser jeung kauntungan tina metoda lampu pulsating achieving hasil praktis henteu aya rasa nyeri. Malah hileud anu nepi ka kiwari geus hésé atawa malah mungkin bisa dihapus tiasa ayeuna dirawat. perlakuan anu leuwih pikaresepeun ti jeung sistem konvensional jeung kulit anjeun hadé ditangtayungan.

Q-switched nd YAG laser

The special wavelength of YAG laser can penetrate skin of human body according to the theory of “selective laser decomposing”, alat nu ngagunakeun laser-gelombang pikeun megatkeun Chromophore kana lembar, and to achieve the purpose of de-freckle with these pieces naturally absorbed by the body. Kalawan Karbon ditulungan tips laser, tiasa ngalakukeun ton Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. microscopic thermal zones (MTZ). Énergi RF ngenalkeun fractional termal kana dermis jero tur jieun épék penyembuhan poténsial di zona termal mikroskopis. jaringan Undamaged antara pin éléktroda acted salaku server penyembuhan pikeun ngagancangkeun rebuilding kolagén jeung kulit jaringan remodeling. Saperti terapi laser tradisional, seuseueurna énergi RF fractional ieu museur dina dermis bari ukur perséntase leutik beungeut geus effected, hasilna jero pemanasan dermal volumetric tur hasilna pamungkas.

aplikasi

SHR aplikasi

Permanén panyabutan bulu
rejuvenation kulit
Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.
Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.
Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

laser aplikasi

Pigmentation
Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.
Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.
Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.
Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.
tato Lengser
Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.
Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.
Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.
Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.


RF aplikasi


pipi, careham, beuheung tightening kulit
pamutahiran melu Nasolabial
Ninggang na abdomén, anggota awak, leungitna beurat
hips, suku badag, pamutahiran kulit mesek-kawas jeruk

FITUR

Multifunctional- sagala 3 téknologi ti IPL, Elight, SHR, Bipolar RF, fractional RF, Q-switched nd laser yag

2.3 téknologi ngagabungkeun di 1 layar

3.3000Ku kakuatan tinggi

4.Sistim cooling Super mastikeun lila digawé

5.Pamaké panganteur ramah:

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , warna bulu, kapadetan bulu

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. &suhu cai otomatis mariksa tur ati-ati, meunang leupas tina tingkat cai mariksa

6.IPL / SHR cooling handpiece -4 ℃ kontak

7.Tujuan sinar laser

8.Simpen bayar ongkos Anjeun 1 meunang nu leuwih

9. Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

10.Pabrik diobral langsung

PARAMTER

SHR

saringan

430/480/530/590/640-1200nm

ukuran Spot

15mm * 50mm atanapi 8mm * 40mm

lampu umur panjang

200,000nembak

tanaga

10-50J

Laju pengulangan pulsa

1-5Hz

pulsa Width

1.0-5Ibu

cooling kulit

-4ː c-10 ° c

kakuatan

2000W

kapasitor

44,000UF

fractional RF

sirah perlakuan

23*23mm 64pin

43*43mm 196pin

43*43mm 196pin

6.78MHz

kaluaran Frékuénsi

Max 142mj / pin

tanaga

kontinyu / pulsa

perlakuan Mode

120W

kakuatan

Q-switched nd YAG laser

1064&532&tips perlakuan laser lemes

sirah perlakuan

100-1200mj

tanaga

635nm

guiding lampu

8NS

durasi pulsa

1-6Hz

prekuensi

600W

kakuatan

sistim

10.4"Layar warna leres inci touch

mamerkeun

220-240V / 50Hz,100-110V / 60Hz

Voltaseu

3000W

mesin daya

Angin semikonduktor cai

sistim cooling

50cm * 55cm * 115cm

mesin Dimensi

58cm * 60cm * 130cm

pakét Dimensi

45kg

Beurat bersih

60kg