86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin panyabutan bulu

gampang dimawa 2 di 1 mesin panyabutan bulu IPL shr sakumaha-100plus

Téknologi SHR ngamungkinkeun pulsing ngawangun alun-alun kalayan kakuatan puncak sedeng sapanjang sadayana pulsa, pikeun mujarab, hasil aman. Fluus pulsa SHR disebarkeun sami, nganteurkeun énergi optimal dina waktu anu singget, durasi pulsa kontinyu.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

Lampu Pulsed Inténsif sareng téknologi SHR mangrupikeun pangobatan anu tiasa ngabenerkeun sababaraha kaayaan kulit anu jéntré sapertos kakurangan kulit wajah, tanda-tanda sepuh, tanda lahir, rambut teu dihoyongkeun, urat leutik anu teu alit sareng celaan sanés. Éta nawiskeun aman, Solusi non-invasif anu tiasa disaluyukeun pikeun kaayaan individu sareng jinis kulit, nyayunikeun hasil kosmetik anu unggul tur puas pinunjul.
Téknologi SHR ngamungkinkeun pulsing ngawangun alun-alun kalayan kakuatan puncak sedeng sapanjang sadayana pulsa, pikeun mujarab, hasil aman. Fluus pulsa SHR disebarkeun sami, nganteurkeun énergi optimal dina waktu anu singget, durasi pulsa kontinyu.

aplikasi

Permanén panyabutan bulu

Vaskular, ngaleupaskeun urat beureum

panyabutan pigmén

Peremajaan kulit Dipiceun jarawat

FITUR

Lampu xenon pangsaéna dipaké, garansi 200,000 nembak

Handapp kristal sapir ngajamin kaluaran énergi anu énergi sareng -4â "ƒ ngahubungan penyejukan

Nyaring nyelapkeun desain alat, multifungsi

2000Kakuatan luhur W IPL, cocog pikeun ngaleupaskeun rambut warna

Sistem pendingin Super mastikeun lila damel sareng pangalaman perawatan anu langkung saé

Desain konektor panyambung, gantian gampang

Sistem kontrol humanized gampang dianggo:

IPL-SHR 2 téknologi, minuhan kabiasaan operasi anu béda

7 pilihan basa

Setelan mode otomatis ku warna kulit, warna bulu, kapadetan bulu

aliran cai&suhu cai otomatis mariksa tur ati-ati, meunang leupas tina tingkat cai mariksa

Pilihan ukuran ukuranana: 15mm * 50mm, 8mm * 40mm

Desain kompak, konektor kualitas luhur dianggo

3-5 kali langkung gancang tibatan IPL tradisional

Kalayan panjang gelombang 420-950nm masihan pasien anu séhat

Pulsa ngawangun alun-alun kalayan kakuatan puncak sedeng sapanjang sadayana pulsa, keur

mujarab, hasil aman

Cocog kanggo sadaya jinis kulit sareng rambut

Aplikasi ulang-pulsa kamajuan anu handap-nyoplokkeun sensasi nyeri

PARAMTER

SHR

IPL

gelombang

430/480/530/590/640-1200nm

(560/690/755-1200nm pilihan)

Nomer lawung

1 sapotong sareng 5 saringan

ukuran Spot

15mm * 50mm(8mm * 40mm pikeun pilihan)

tanaga

10-50J / CM2

1-50 J / CM2

lebar pulsa

1-5Ibu

1-20Ibu

Laju pengulangan pulsa

1-5Hz


Nomer pulsa


1-5

Reureuh pulsa


1-50Ibu

Periode nembak


1-4s

cooling

Kontan penyejukan kontak

cooling kulit

-4ː c-10 ° c

mamerkeun

8 layar warna touch inci

Kakuatan kaluaran

2000W

Lampu kahirupan

200,000 pucuk

100,000 pucuk

meja pamantes

nuhun

Kamampuhan

44000 UF

Voltaseu

100-120v,20A,50/60hz atanapi 220-24Av,10A,50/60hz

Ukuran Mesin(L * W * H)

39cm * 54cm * 32cm

Beurat bersih

25kg

Taros Kami