86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin anti wrinkle

Portabel mesin 3d hifu raray angkat jadi-hf-3d

Hifu tepatkeun posisi énergi ultrasonic dina lapisan fascia subkutaneus 4,5mm, pikeun ngahontal pangaruh pangsaéna, angkat sareng pembakaran. 3D hifu anu tiasa nyaluyukeun tempat panutup perawatan, jarak titik fokus sareng output énergi, ngajadikeun perlakuan 11 kali langkung gancang tibatan hifu normal.


  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

Hifu tepatkeun posisi énergi ultrasonic dina lapisan fascia subkutaneus 4,5mm, pikeun ngahontal pangaruh pangsaéna, angkat sareng pembakaran. 3D hifu anu tiasa nyaluyukeun tempat panutup perawatan, jarak titik fokus sareng output énergi, ngajadikeun perlakuan 11 kali langkung gancang tibatan hifu normal.


aplikasi

1. Cabut kerang di dahi, panon, sungut, jsb.

2. Angkat sareng ketang kulit sareng duanana pipi.

3. Ningkatkeun élastisitas kulit sareng kontur bentukna.

4. Ningkatkeun garis rahang, ngirangan â Garisan garisâ €

5. Ngencangkan jaringan kulit dina tarang, ngangkat garis alis.

6. Ningkatkeun kulitna kulit, ngajantenkeun kulit hipu sareng caang

7. Cocog sareng nyuntik kageulisan sapertos asam hyaluronic, kolagén, pikeun ngabéréskeun masalah langkung sepuh

8. Cabut kedutan beuheung, ngajaga sepuh beuheung.


FITUR

1.Kariksa nyemak diri nunjukkeun tingkat perlakuan anu béda dina layar.

2. 8 béda jerona cartridges keur pilihan.

3. Tiap kartrij jangka waktu hirup mangrupa 10000 shots, bisa update ka 20000 nembaks

4. 15 inci nyabak layar, ieu bisa muterkeun 180 darajat, gampil operasi.

5. Tambih deui Katuhu jeung humanized setélan.

6.Ditunjuk nomer garis disaluyukeun tina 1-11. Garis jarakna, garis panjang, jarak ka titik, sadayana tiasa    disaluyukeun.

7. Ngagambar-bar aluminium kotak pak-pakan, gampil ka pindah ka mana waé.


PARAMTER

 model

 AS-HF-3D 

 layar

 15 inci warna nyabak layar

cartridges

standar:1.5mm, 3.0mm ,4.5mm,8.0mm, 13.0mm

pilihan: 6.0mm, 10mm, 16mm

 tanaga

 0.1-2J

 tembakan jumlah

 10000 garis/kartrij

 Galur

 1-11 dilereskeun

 panjang

 5.0-25mm (5mm, 10mm, 15mm, 20mm, 25mm)

Voltaseu

100-240V, 50-60Hz

 mesin ukuran

 44*30*38 cm

 net beurat

 10 Kg

Taros Kami