86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin panyabutan Cellulites

Portabel cryolipolysis freeze gajih mesin cryotherapy slimming sakumaha-cs1

Cryolipolysis ogé nelepon deui ka 'metoda freeze gajih' pikeun pondok. (cryo - tiis, lipolysis - nu Ngarecah trigliserida kana asam lemak bébas dina sél. non-invasif téhnologi ieu 'tiis' cools jaringan adiposa jeung dipicuna lipolysis ngurangan gajih awakna tampa kudu ngaruksak jaringan séjén.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

Cryolipolysis ogé nelepon deui ka 'metoda freeze gajih' pikeun pondok. (cryo - tiis, lipolysis - nu Ngarecah trigliserida kana asam lemak bébas dina sél. non-invasif téhnologi ieu 'tiis' cools jaringan adiposa jeung dipicuna lipolysis ngurangan gajih awakna tampa kudu ngaruksak jaringan séjén.

AS-CS1 nerapkeun rarancang paling ramah-pamaké kalawan 8 cup ukuranana ngagantian béda pikeun ngubaran sagala aréa awak, malah daerah gado. Kapala gél silicone lemes unik sangkan nyeuseup vakum paling nyaman salila perlakuan. Kontak cooling aréa diropéa pikeun 360 ° kontak pinuh, langkung aréa tiasa perlakuan dina 1 sidang. The tinggi efficacy, betah pamakean, jeung téhnologi motong-ujung nyadiakeun ROI kuat dina investasi panyabutan gajih.

aplikasi

Cryolipolysis ieu utamana dituduhkeun pikeun ngurangan gajih lokal: Calon idéal jalma anu hayang ngurangan deposit gajih localized misalna dina beuteung, flanks, nurunkeun deui, hips, pingping, leungeun luhur jsb. Ieu condong jadi wewengkon utamana nekad nepi diet jeung latihan.

Sanajan kalolobaan jalma téh treatable, teu mangrupa solusi leungitna beurat sakabéh. Urang nyarankeun yén calon idéal nyaéta dina atawa deukeut idéal rentang beurat awakna (BMI) jalma di grup ieu bakal ningali hasil pangalusna. tapi, eta oge bisa jadi motivasi tambahan alus teuing pikeun embarking pamadegan dina parobahan dina gaya hirup.

FITUR

1.Dua handpiece digawé sakaligus

2.3 handpiece kalawan 8 Ukuran sirah for beuteung, pingping, panangan, balik deui, cangkeng, perlakuan gado

3.ngagantian cup gél silicone lemes sangkan kanyamanan perlakuan

4.360° kontak badag cooling aréa design handpiece

5.Sistim cooling Super

6.sistim kontrol Handpiece warna touch layar ngawangun di

kaunggulan teknis

1.Cool sareng nyaman, henteu aya rasa nyeri

2.Non-invasif, euweuh tatu

3.Taya anesthesia, euweuh résiko

4.tengtrem, euweuh downtime

5.rata-rata 20% réduksi gajih per perlakuan


PARAMTER

cahaya

bulao LED

Cooling ukuranana cecekelan

Badag handpiece 23cm * 7cm, 23cm*7cm, 20cm*7cm, 18cm * 7cm.

handpiece Leutik 15cm * 6cm, 15cm*6cm, 13cm * 6cm

Chin handpiece 8.5cm * 4.3cm

Cooling alat hawa output

0,-5,-10

Cooling tekanan kaluaran alat

0-100Kpa

sistim cooling

Angin semikonduktor cai

otomatis

60mins

kakuatan

2000W

layar

8 layar warna touch inci

ukuran ngahiji

F3AL250V

Voltaseu

220V / 50Hz atawa 110V / 60Hz

dimension mesin

85*55*42cm

Beurat bersih

32kgs

hawa ambient

5  ~ +40  

kalembaban relatif

80%

tekenan atmosfir

88KPa ~110KPa