86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin anti wrinkle

Portabel raray mesin kageulisan angkat hifu raray saperti-hf

AS-HF mangrupikeun sistem perlakuan éstétik canggih anu nganggo téknologi HIFU pikeun ngangkat sareng tightening kulit. Sistem peremajaan kulit anyar ngahasilkeun énergi ultrasound anu fokus di handap permukaan kulit pikeun angkat lapisanna, dasarna tightening sareng ngalusurkeun kedutan sareng kulit kendang.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

AS-HF mangrupikeun sistem perlakuan éstétik canggih anu nganggo téknologi HIFU pikeun ngangkat sareng tightening kulit. Sistem peremajaan kulit anyar ngahasilkeun énergi ultrasound anu fokus di handap permukaan kulit pikeun angkat lapisanna, dasarna tightening sareng ngaleungitkeun kerut sareng sanak. Éta idéal pikeun ngubaran sareng ngeureunkeun kulit kendur dina wajah, beuheung, handapeun gado, sapanjang garis jaw. Hal ieu dirarancang pikeun pasién anu ambivalén ngeunaan bedah facelift, sareng ningkatkeun penampilan ku non-invasif, euweuh pendekatan downtime.

aplikasi

Beungeutna angkat sareng ketang

Angkat alis

Kedutan Ngaleungitkeun

Jalur baris Angkat

Gado Ganda Nyabut

Patung Awak

FITUR

5 kartrid pikeun angkat wajah sareng awak kenceng

Pangenalan otomatis cartridge @ 10.000 nembak

15 layar warna leres inci touch: setting kontrol anu pas, pidangkeun jelas

Transducer kualitas luhur, kakuatan stabil, akurat koagulasi termal fokus pikeun hasil anu pangsaéna

Sakedap pengobatan hasil sareng kapungkur 1-3 taun

bébas layanan OEM

Pabrik diobral langsung

PARAMTER

model

AS-HF

sumber

HIFU (Ultrasonik anu Dipokuskeun Intensitas)

tanaga

0.1~ 0,4J(1.5);  0.1~ 0,75J(3.0/4.5);  0.9~ 2.1J(8.0/13.0)

Cartridge

DS10-1.5, DS4-3.0, DS4-4.5@ 10.000 nembak

DS4-8.0, DS4-13.0 @ 10.000 pucuk

kokotor Interval

1-1.6mm(1.5/3.0/4.5), 1-2.2mm(8.0/13.0)

Shoot Panjang

5-25mm

Max Spot No.

12(1.5), 20(3.0/4.5/8.0/13.0),

layar

15 layar warna leres inci touch

Kakuatan input

AC 110V ~ 220V ~ 50Hz / 60Hz

beurat

12kg


Taros Kami