86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>Laser mesin kageulisan

Portabel fractional CO2 laser mesin alat tapak tatu mol manteng tanda panyabutan Cl-100

Cl-100 fractional CO2 laser Sistim bedah ngagunakeun téhnologi microprocessor-control panganyarna,migunakeun layar LCD touch salaku interaksi platform manusa-komputer, equips panganteur operasi humanized. Ieu ngaronjatkeun sakabeh sistem.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

Cl-100 fractional CO2 laser Sistim bedah ngagunakeun téhnologi microprocessor-control panganyarna, migunakeun layar LCD touch salaku interaksi platform manusa-komputer, equips panganteur operasi humanized. Ieu ngaronjatkeun sakabeh sistem.

Tujuh leungeun diucapkeun( Sistim pangiriman lampu) ngajadikeun sakabeh sistem. The laser karya CO2, nu ngaronjatkeun kaamanan tur kontrol sistim.

runtuyan ieu dilengkepan fungsi kaluaran fractional canggih: eta bisa nawarkeun modus scan dinamis sarta scan acak dina" pola usaha. Sistem microprocessor-dikawasa jeung scanner optik tepat sangkan kisi kaluaran laser, wangun jeung dénsitas adjustable keur nyusunna rupa métode, nu ngadamel perlakuan leuwih fleksibel jeung hadé sasaran. Téknologi scan acak kecerdasan-dikawasa unik ngajadikeun yakin unggal titik perlakuan boga cukup waktu pikeun niiskeun, avoids nu tatu kulit anu disababkeun ku akumulasi panas salila perlakuan, sarta nurun kalawan éfék samping gelar considerably bari ngaronjatkeun éfék perlakuan.

aplikasi

rejuvenation kulit, resurfacing kulit

liang, liang badag

Kulit poto-ruksak

nada kulit, whitening

dipiceun wrinkles, firming, tightening

Dipiceun sagala jinis scars (jarawat, nundutan, bedah warisan nu, trauma, manteng tanda)

FITUR

1.Tujuh leungeun gabungan, éfék kasebut hadé, leuwih stabil

2.Dua rupa sistem cooling, pastikeun unggal bagian kalawan kinerja pangalusna dina mangsa karya,

tetep efisiensi optimum tur manjangkeun waktu hirup.

3.tube kaca, Sistim cooling cai cooling hawa

4.modeu fractional: genep rupa kaluaran grafik, masihan perlakuan pribadi sabar

5.modeu bedah: treatmen bedah

PARAMTER

laser Tipe

Kaca pipah laser Sabagean CO2

kakuatan

30W

ngagawekeun   cartridges

belek & fractional, (pilihan cartridges heunceut)

Lampu guiding System

tujuh Joint   panangan

gelombang laser

10600nm

dimaksudkeun lampu   gelombang

635nm

Ukuran Spot

0.1mm * 0.1mm ka   20mm * 20mm

layar

8.0inci   calakan layar toél warni.

hasil   grafik

alun-alun, sagi tilu, sagi genep, bunderan, lonyod, sagi opat

ukuran mesin

61cm * 29cm * 21cm

beurat mesin

25kg