86-731-88620482

sales@astiland.com

en
sadaya Kategori
HOME>produk>mesin Beauty aksésori

cartridges microneedle RF

cartridge sirah ngagantian disposable pikeun fractional RF microneedle mesin microneedling kageulisan.

  • gambaran
  • aplikasi
  • FITUR
  • PARAMTER
  • panalungtikan
gambaran

cartridge sirah ngagantian disposable pikeun fractional RF microneedle mesin microneedling kageulisan.

aplikasi
FITUR

Raray Angkat wrinkle remover SKdi Rejuvenation 

PARAMTER

jarum: disposable 

tipe jarum: 10 pins, 25 pins, 64 pin 

bahan jarum: beusi sténless, emas dicét

garansi: 1 taun 

terapi gawe: RF + vakum + Microneedle

cartridge bisa 10pin & 25pins & 64pin, punten ninggalkeun urang pesen nu salah nu peryogi mun anjeun nempatkeun ordo.